Meest gestelde vragen

Ik geef vast antwoord op vragen die mogelijk bij je zijn opgekomen. 

Hoe lang duurt het begeleidingstraject?

Mijn advies is om wekelijks een sessie in te plannen dus dan gaat het om 6 weken.

Hoeveel tijd ben ik gemiddeld per week bezig met dit traject?

Een sessie duurt 1 tot 1,5 uur. Daarnaast krijg je oefeningen en opdrachten. Oefeningen komen meestal dagelijks terug maar zijn onderdeel van je dagelijkse bezigheden en kosten daardoor niet heel veel extra tijd (integendeel, meestal hoor ik dat het tijdwinst geeft). Opdrachten zijn, net als de oefeningen trouwens, altijd op maat. Met een tijdsinvestering van 1,5 tot 2 uur kom je al een heel eind. Plan die tijd daarom vast in jouw agenda. In totaal ben je ongeveer 3,5 uur in de week, plus jouw reistijd met het traject bezig.

Wat als ik in deze 6 weken op vakantie ga?

We plannen de sessies natuurlijk in overleg. Een week overslaan hoeft geen probleem te zijn.

Hoe weet ik of ik een klik heb met jou?

Het gratis kennismakingsgesprek is bedoeld om daar achter te komen, zonder kennismaking gaan we niet van start. Ik weet uit ervaring dat het lastig of ongemakkelijk kan voelen als iemand de vinger op de zere plek weet te leggen maar dat is wat anders dan ‘geen klik’ hebben. Als we gaan samenwerken ga ik er van uit dat je vertrouwen hebt in mijn