Thee en tips

Download hier gratis de tips van Thee en Tips: Eerste hulp bij Grip op je Werk in pdf.

Klik op de afbeelding om te vergroten

Wil je een of meerdere kaarten mèt thee ontvangen klik dan hier om contact op te nemen of bel mij op 06 12 64 32 64. Ik vertel je graag wat de mogelijkheden zijn. Voor meer tips, scroll verder op deze pagina.

Meer tips

Vul het formulier in voor een
gratis E-book

Was je nou maar op tijd begonnen! Taken waar we geen zin in hebben, lastig vinden of grote taken stellen we het liefste uit. Daardoor kom je op een gegeven moment in tijdnood. Download gratis het E-book met 3 Gouden tips om wel op tijd aan je werk te beginnen!

Tijd inschatten

Heb je vaak het gevoel dat je tijd te kort hebt? Of kom je regelmatig te laat? Dit is wat je er aan kunt doen.

Afleiding door collega's?

In deze video geef ik je tips hoe je afleiding kunt voorkomen.

Mijn Blogs

Veel leesplezier!

Waarom prioriteiten stellen zo z’n voordelen heeft

Je hebt geen tijd om prioriteiten te stellen en je kunt geen voordelen van prioriteiten stellen benoemen? Is het voor jouw gevoel alleen maar een tijdrovende bezigheid en dus reden om het niet te doen? In dit blog beschrijf ik 5 voordelen van het stellen van prioriteiten. Want ik ben van mening dat als je prioriteiten kunt stellen, jouw werk als docent een stuk leuker wordt!

Lees meer »
Overprikkeld stress

‘Mijn hoofd is gewoon eerder vol dan mijn agenda.’

Een prikkelend blog. In vergelijking met 20 jaar geleden krijgen we nu maar liefst 20 keer zoveel informatie op ons af. Veel prikkels dus. Ik selecteerde de voor mij 5 belangrijkste tips om overprikkeling tegen te gaan zodat ik rust in mijn hoofd houd en mijn werk gedaan krijg.

Lees meer »